Dom > O nama

Naša istorija

※ 1981

kompanija je registrovana kao Chongqing Jialing Chemical Plant;

※ U junu 1997

Općina Chongqing je zvanično osnovana. Istog dana, kompanija je prestrukturirana u akcionarsko preduzeće i preimenovana u Chongqing Jialing Chemical Products Co., Ltd.

※ 2003. godine

kompanija je odgovorila na pozivanje opštinske vlade da potisne drugu industriju i razvija tercijarnu industriju "i potpuno se preselila na sadašnju lokaciju, postajući prva preseljena kompanija u Čongkingu.

Marta 2009

osnovana je podružnica Chongqing Changnong Environmental Protection Materials Co, Ltd u potpunosti.

※ U avgustu 2009

kompanija je preimenovana u Chongqing Changyuan Chemical Co., Ltd.

※ U oktobru 2012

kompanija je uveo strane investicije i osnovala zajedničko preduzeće.

※ U decembru 2012

kompanija je stekla sa punim fondom Baiyin Gansu-Tibet Yinchen Chromate Company i osnovala podružnicu u potpunosti u vlasništvu Baiyin Changyuan Chemical Co., Ltd.

※ U aprilu 2015,

kompanija je osnovala podružnicu u potpunosti u vlasništvu Chongqing Angshuo Technology Co., Ltd.

※ U novembru 2015

kompanija se pretvorila u grupnu kompaniju i preimenovala u sebe kao Chongqing Changyuan Chemical Group Co., Ltd.

※ U martu 2016

kompanija je osnovala potpunu supsidijarsku kompaniju Chongqing Qiaobai Environmental Technology Co., Ltd.


UVOD PREDUZEĆA:

Chongqing Changyuan Group Limited je kitajsko-strano zajedničko ulaganje, osnovano je 1981. godine. Ukupna imovina kompanije je iznad RMB 1 milijarde, registrovani kapital je 81,56 miliona RMB. Sjedište kompanije Chongqing Rongchang, proizvodne baze se nalaze u Chongqing Rongchang i Gansu Baiyin. Changyuan je najveći svjetski proizvođač i dobavljač primjene. Grupa je u potpunosti vlasnik nekoliko zavisnih društava kao što su Chongqing Changnong Eco-Friendly Material Co., Ltd., Baiyin Changyuan Chemical Co, Ltd, Chongqing Angshuo Technology Co, Ltd, Chongqing Qiaobo Environmental Technology Co., Ltd.

Kompanija je specijalizirana za proizvodnju i snabdevanje permanganata, soli hroma i novih ekoloških materijala itd. Proizvodi se široko primjenjuju u mnogim oblastima kao što su vojska, farmaceutska, vazduhoplovna, tretman voda, stočarstvo, tekstilna industrija i tržišta poluprovodnika i elektronike . Kompanija se pridržavala inovacija i razvoja, nakon nekoliko decenija napornog rada, kompanija sada ima najveći proizvodni kapacitet kalijum permanganata sa kvalitetnim proizvodima distribuiranim širom svijeta, 3 međunarodne vodeće tehnologije, 2 domaćih vodećih tehnologija, 40 patenata i bezbrojnih priznanja , kao i težak, ujedinjen, inovativan i entuzijastičan tim.

Za ozbiljno tretiranje svakog kupca, pružiti im zadovoljavajuće proizvode zajedno sa pažljivim i cenjenim uslugama, ovo je postalo konzistentna odgovornost Changyuan-a, koja je i pokretačka snaga koja održava Changyuan u cilju izvrsnosti i kontinuirane inovacije. Čang Yuan će kontinuirano unapređivati svoje tehnologije i usluge, uložiti napore da razvije kineske hemijske brendove i stvori brendove svjetske klase.


Naša fabrika

Chongqing Changyuan Group Limited je sino-strano zajedničko ulaganje osnovano 1981. godine. Ukupna imovina kompanije je iznad RMB 1 milijarde, registrovani kapital je 81,56 miliona RMB. Sjedište u Chongqing Rongchangu, dvije proizvodne baze nalaze se u Chongqing Rongchang i Gansu Baiyin. Changyuan je najveći svjetski proizvođač i dobavljač primjene. Grupa je u potpunosti vlasnik nekoliko zavisnih društava kao što su Chongqing Changnong Eco-Friendly Material Co., Ltd., Baiyin Changyuan Chemical Co, Ltd, Chongqing Angshuo Technology Co, Ltd, Chongqing Qiaobo Environmental Technology Co., Ltd.

12.jpg


Naš proizvod

Firma je specijalizovana za proizvodnju i snabdevanje permanganata, soli hroma i novih ekoloških materijala itd.


Primjena proizvoda

Proizvodi se široko primenjuju u mnogim oblastima kao što su vojska, farmacija, vazduhoplovstvo, prečišćavanje vode, stočarstvo, tekstilna industrija i tržišta poluprovodnika i elektronike


Naš sertifikat

NSF ISO9001, ISO14001, KIWA

11111_副本.jpg

Proizvodna oprema

Pneumatski fluidizovani kula


Tržište proizvodnje

Na računima za 90% izvoza kalijum permanganata iz Kine i oko 60% tržišta kalijum permanganata u celom svetu.